Συνάντηση Τριχείλη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα το έργο διασύνδεσης ηλεκτρικής ενέργειας Κρήτης-Πελοποννήσου

Συνάντηση Τριχείλη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα το έργο διασύνδεσης ηλεκτρικής ενέργειας Κρήτης-Πελοποννήσου

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. ΗρακλήςΤριχείλης με δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: »Την Τρίτη 28 Ιουνίου παραβρέθηκα σε συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα το έργο διασύνδεσης ηλεκτρικής ενέργειας Κρήτης-Πελοποννήσου, μετά από πρόσκληση του Υπουργού.

Παρόντες ήταν ο Υπουργός κος Σκουρλέτης, ο βουλευτής Λακωνίας κος Αραχωβίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Τζανετέα, ο Πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ κος Κορονιωτάκης και ο σύμβουλος του Υπουργού κος Τζάκης.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάσθηκε μια ενδιάμεση πρόταση με υπογειοποίηση του καλωδίου από Κόρακα έως Κοντραφουριάνικα, εναέρια μεταφορά από εκεί έως τη Συκιά και υπόγειο έως τον Υ/Σ Μολάων.

Αυτό που συμφωνήθηκε είναι να παρουσιάσει την πρόταση ο ΑΔΜΗΕ στην περιοχή μας, τις επόμενες ημέρες ».

Η ακριβής όδευση του δικτύου αποτυπώνεται μέσω του Google Earth και τα σχετικά αρχεία.  Όλα τα απαραίτητα εργαλεία είναι διαθέσιμα για χρήση (download) ως ακολούθως:

Αρχεία όδευσης δικτύου

Google Earth ή Google Earth PRO (δωρεάν λήψη του προγράμματος προβολής των αρχείων)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *