Δημοπράτηση εργου συντήρησης της οδου Ελιάς -Γλυκόβρυσης

Δημοπράτηση εργου συντήρησης της οδου Ελιάς -Γλυκόβρυσης
                                                 

        Ντία Τζανετέα : «Δημοπρατούνται τις επόμενες ημέρες σημαντικά έργα συντήρησης οδικών αξόνων της Λακωνίας συνολικού προϋπολογισμού  1.110.000,00 ευρώ» 
Στη δημοπράτηση σημαντικών έργων προχωρά στο αμέσως προσεχές διάστημα η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας που αφορούν στην συντήρηση και βελτίωση  οδικών αξόνων της Λακωνίας.
Συγκεκριμένα δημοπρατούνται κατά χρονική σειρά τα παρακάτω έργα:
α) Την Τρίτη  20-5-2014 το έργο: «Συντήρηση  Εθνικής Οδού Τρίπολης- Σπάρτης – Γυθείου και της Επαρχιακής Οδού διακλάδωση Καμινίων – Ποταμιάς προς Ε.Ο. (19οχιλ)» Προϋπολογισμού  600.000,00€.
β) Την Τρίτη 27-5-2014 το έργο: «Βελτίωση δρόμου από Αγόριανη της Επ.Οδού 2 Σπάρτης – Μεγαλόπολη προς Φουντεϊκα»  προϋπολογισμού 140.000,00€.
γ) Την Τρίτη 3-6-2014 το έργο «Συντήρηση – βελτίωση δρόμου από Εθνική οδό Σπάρτης – Γυθείου  προς Λευκόχωμα – Βρονταμά»  προϋπολογισμού 150.000,00€.
δ) Την Τρίτη 10-6-2014 το έργο: «Συντήρηση της οδού Ελιά – Γλυκόβρυση» προϋπολογισμού  220.000,00€.
Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών για την αποκατάσταση του οδοστρώματος που έχει υποστεί φθορές καθώς και βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.
Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ.  Ντία Τζανετέα  σε δηλώσεις της επισήμανε ότι πρόκειται για σημαντικές επεμβάσεις σε δρόμους που δέχονται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και χρήζουν συνεχούς συντηρήσεως. Η κ Τζανετέα τόνισε ότι η χρηματοδότηση των έργων γίνεται αποκλειστικά από ιδίους πόρους σημειώνοντας ότι, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες εξασφαλίζει πόρους για την βελτίωση των υποδομών της. Επιπροσθέτως δήλωσε ότι,  αποδεικνύεται  η ολοκληρωμένη προσέγγισή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό της υλοποιεί  έργα σε διάφορους τομείς έχοντας ως βασική προϋπόθεση την ανάπτυξη της  Λακωνίας.  
                           
                                                                              Από γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *