Δημοπρατήθηκε το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛΙΑ – ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Δημοπρατήθηκε το έργο  «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛΙΑ – ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
















Δημοπρατήθηκε το έργο  «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛΙΑ – ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΑΠΟ ΕΠ.Ο. 29 ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠ.Ο. 32»  προϋπολογισμού 220.000,00€
Δημοπρατήθηκε την  Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 το έργο «Συντήρηση της οδού Ελιά –Γλυκόβρυση από Επ. Ο. 29 έως την Επ.Ο. 32»  προϋπολογισμού 220.000,00€ από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες που αφορούν  τη συντήρηση  και αποκατάσταση της  υφιστάμενης οδού σε διάφορες θέσεις που έχουν υποστεί φθορές. Συγκεκριμένα θα  πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος, κατασκευή τεχνικών έργων, ασφαλτικές εργασίες και εργασίες σήμανσης.
Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα δήλωσε ότι: «Ο δημοτικός  δρόμος Ελίας- Γλυκόβρυσης  αποτελεί  κύριο οδικό άξονα σύνδεσης των παραλιακών οικισμών της περιοχής των Μολάων και εναλλακτική οδός πρόσβασης προς την Νεάπολη και την Ελαφόνησο. Η συντήρηση του συγκεκριμένου παραλιακού δρόμου είναι απαραίτητη, διότι  κατά την καλοκαιρινή περίοδο παρουσιάζει αυξημένη κίνηση, εξυπηρετώντας το πλήθος των  επισκεπτών που κατακλύζουν τις γειτονικές παραλίες..
                                                         

                                                                 Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *