Ευχαριστήριο του Δημάρχου Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη στους εργαζομένους του Δήμου

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη στους εργαζομένους του Δήμου
         

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και να επαινέσω ξεχωριστά τους εργαζομένους του Δήμου Μονεμβασίας, γιατί υπερέβαλαν εαυτούς πέραν κάθε δημοσιοϋπαλληλικού καθήκοντος και ωραρίου, προκειμένου να παρουσιάσουν και να μεταδώσουν το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου, έγκαιρα και έγκυρα στους συνδημότες μας και τους πολίτες της Λακωνίας.
Θεωρώ δε, ότι η ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασίας που φιλοξένησε το αποτέλεσμα της εργασίας τους, είναι πρότυπο και σημείο αναφοράς, δίδοντας ηχηρή και αποστομωτική απάντηση στις απαξιωτικές αιτιάσεις για τους εργαζόμενους στη δημόσια διοίκηση.
Ο Δήμος Μονεμβασίας, είναι ο μοναδικός Δήμος στη Λακωνία, ο οποίος έχοντας ολοκληρώσει κατά το μεγαλύτερο μέρος τις διαδικασίες, έχει δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία που αφορούν Στο αποτέλεσμα των εκλογών, κυρίως τη σταυροδοσία συνδυασμών και υποψηφίων. 
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους εργαζόμενους που ασχολούνται στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας με πεντάμηνη σύμβαση, για τη θερμή τους στήριξη στο όλο εγχείρημα,  η βοήθεια των οποίων  ήταν καθοριστική, ουσιαστική και αποτελεσματική. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *