Τουρνουά μπάσκετ 5on5

Τουρνουά μπάσκετ 5on5

Το τουρνουά μπάσκετ 5on5 «Laconia Summer Basketour» θα διεξαχθεί για 5η φορά το διάστημα 7 με 12 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο Μολάων και θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο «Τζάμπολ Αγάπης».

Ας μιλήσουμε λοιπόν λίγο για τις δράσεις διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής που θα γίνουν στο Κλειστό των Μολάων τις ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά.

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα γίνουν δύο δράσεις διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Τα παιδιά του Τζάμπολ Αγάπης

Η πρώτη δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα της Τετάρτης 9 Αυγούστου 2023 στις 18:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο των Μολάων, όπου θα διεξαχθεί προπόνηση στις δεξιότητες του Τζάμπολ Αγάπης.

Η δεύτερη δράση αφορά το πρόγραμμα Συνεκπαίδευσης. Τα παιδιά του Τζάμπολ Αγάπης θα πραγματοποιήσουν κοινή προπόνηση και παιχνίδια με τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ Μολάων. Η Συνεκπαίδευση ορίστηκε για τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2023, πριν από τους ημιτελικούς του τουρνουά.

Προσκαλούμε τις οικογένειες του Τζάμπολ Αγάπης να δηλώσουν συμμετοχή με ένα mail στο info@tzampolagapis.gr ή να επικοινωνήσουν με τον Ιωάννη Τσουμπρή (6944307959).