Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.

DSC_0030
Οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου,2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο πρώην Δημαρχείο Ασωπού σε μια όμορφη και ζεστή συγκέντρωση έκοψαν την βασιλόπιττά τους.
Καλωσορίζοντας τους υπαλλήλους ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης τους ευχήθηκε καλή χρονιά, τονίζοντας ότι το 2014 για το Δήμο ήταν μία δύσκολη χρονιά.
Δώσαμε, είπε χαρακτηριστικά μία μεγάλη μάχη και την κερδίσαμε . Ο Δήμος Μονεμβασίας παρέμεινε ενωμένος. Πιστεύω, τόνισε, ότι ο Δήμος έχει μέλλον με τη σημερινή του μορφή. Είναι σαφώς δυνατότερος και αποτελεσματικότερος, από όλους τους πρώην Δήμους.
Αυτό αποδείχτηκε την τριετία που πέρασε αλλά θα αποδειχτεί και τα χρόνια που έρχονται. Ήμουν και είμαι πεπεισμένος, τόνισε, ότι ο Δήμος πρέπει να μείνει ενωμένος.
Ο κος Τριχείλης αναφέρθηκε , ιδιαίτερα, στις σχέσεις των υπαλλήλων με τους πολίτες. Το ρυθμό και τις κατευθύνσεις τις δίνουν οι αιρετοί, είπε, την πολλή δουλειά όμως την κάνουν οι υπάλληλοι. Την εικόνα του Δήμου την δίνετε εσείς, ανέφερε. Εισπράττω, τόνισε χαρακτηριστικά την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση από τον κόσμο.
Η αποτελεσματικότητα για την εξυπηρέτηση του πολίτη πρέπει να είναι πρώτο σας μέλημα είπε. Να λειτουργείτε, πάντοτε, με αίσθημα δικαιοσύνης.
Στη συνέχεια, ο κος Τριχείλης αναφέρθηκε στην συμβολή των υπαλλήλων για την υλοποίηση των μεγάλων έργων που είτε ολοκληρώθηκαν είτε βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης.
Οι υπηρεσίες του Δήμου Μονεμβασίας λειτούργησαν καλά με αποτέλεσμα να υλοποιούμε αυτή τη στιγμή μεγάλα έργα που κάνουν την ειδοποιό διαφορά για το Δήμο μας.
Βασικότερο μέλημά μας από εδώ και πέρα, είπε, είναι να ολοκληρώσουμε και τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως οι βιολογικοί κ.λ.π.
Κλείνουμε έναν κύκλο που ανοίξαμε την προηγούμενη τριετία ενώ θα ανοίξει ένας νέος κύκλος με το νέο ΕΣΠΑ και θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση και άλλων ενεργειών διαφορετικών ενδεχομένως από τις προηγούμενες.
Στην κοπή της βασιλόπιττας των υπαλλήλων του Δήμου Μονεμβασίας παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Αβδούλος, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Μαυρομιχάλης, Κατερίνα Τσαφατίνου, Ιωάννης Σουρλάς, Χαράλαμπος Κουτσονικολής, Ηλίας Καλογερίνης, Παναγιώτης Τραιφόρος, η Πρόεδρος του Ν.Π. Παναγιώτα Αλειφέρη, και οι Δ.Σ. Ιωάννης Κολλιάκος, Γεώργιος Βουνελάκης, Αλεξάνδρα Νατιώτη- Χαραμή, Παναγιώτης Κόκκορης.
Πέντε ήταν οι τυχεροί υπάλληλοι που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιττας και τα δώρα αντίστοιχα ( προσφορά του Δήμου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *